Xerrades de tinença responsable en centres educatius

Des del Col·legi de Veterinaris de Girona volem iniciar el projecte de xerrades sobre “Tinença responsable d'animals en centres educatius” per conscienciar sobre la responsabilitat que comporta tenir una mascota, les bases del benestar animal, el paper de la professió veterinària a la societat a través de totes les seves facetes, incloent la clínica de petits i grans animals, la seguretat alimentària, la epidemiologia i el concepte One Health.

El projecte consisteix en una campanya informativa en la qual veterinaris/àries col·legiats/des visitaran, de forma gratuïta, els centres escolars de la província.

Aquesta activitat educativa està adreçada a infants de 4t, 5è i 6è de primària i consta d'una xerrada dinàmica i interactiva d'una durada de 45-60 minuts aproximadament, que es durà a terme a les instal·lacions del centre educatiu, en un horari i dia concertats mútuament.

Així mateix, el COVGi pretén difondre entre els infants valors i coneixements en el marc de la seva relació amb els animals, per tal d'augmentar el nivell de sensibilitat i de respecte cap als animals.

Durant la xerrada s'utilitza material audiovisual propi creat pel COVGi, adaptat a les edats dels alumnes i elaborat per especialistes. D'aquesta manera, volem  aconseguir apropar als més petits la importància de la cura i atenció als animals, així com el paper dels veterinaris a la societat.

Si el vostre centre educatiu vol participar en el projecte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari a continuació.