Viatjar amb la teva mascota

PREGUNTES FREQÜENTS

 

PER DEMANAR CITA PER EXPEDIR EL CERTIFICADO DE EXPORTACIÓN PER A VIATJAR AMB LA SEVA MASCOTA A UN PAÍS TERCER, S'HA DE CONTACTAR AMB:

Girona Subdelegación del Gobierno en Girona Dependencia del Área Funcional de Agricultura y Pesca

Avda. Jaime I, 17 –1ª Planta GIRONA

mascotas.girona@correo.gob.es ( és millor que demanin cita a aquest correu electrònic (en lloc de per telèfon), indicant el seu nom, el tipus de mascota, el país de destinació, la data del viatge ...) cal que porti el full de la cita imprès.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IMPORTANT - INFORMACIÓ BREXIT: A partir de l'1 de gener de 2021, tots els animals de companyia procedents de la Gran Bretanya i les seves dependències (s'exclou Irlanda de Nord i Gibraltar) hauran d'introduir a través d'un aeroport o port autoritzat com a Punt d'Entrada de viatgers. Els gossos, gats i fures han de:

Estar identificats.

Presentar vacuna vàlida enfront de la ràbia.

Anar acompanyats d'un certificat sanitari o un passaport europeu d'animals de companyia (NO són ​​vàlids els passaports emesos a Gran Bretanya).

NO cal realitzar un valoració d'anticossos de ràbia.

 

Per tornar a la Gran Bretanya serà necessari:

Realitzar el tractament antiparasitari entre els dies 1-5 abans de el viatge.

Presentar un d'aquests documents: certificat sanitari amb el qual va viatjar a Espanya, passaport europeu d'animals de companyia o passaport britànic d'animals de companyia.

NO cal realitzar un valoració d'anticossos de ràbia.

 

ENTRADA: Els viatgers que vulguin introduir un animal de companyia des d'un país tercer, hauran de fer-ho a través d'un dels Punts d'entrada de viatgers (PEV) designats / Travellers' Points of Entry

 

Sol·licitud de designació d'aeroports o ports com Llocs de Control Fronterers, Punts d'entrada o Punts d'entrada de Viatgers autoritzats (procediment de seu electrònica)

 

SORTIDA: Per viatjar amb un animal de companyia a un país tercer hauran de complir els requisits d'aquest país. Les certificacions necessàries es poden obtenir a les Àrees d'Agricultura / Contact details of Agriculture Units