UNIVERSIDAD DE LAS PALMAS DE GRAN CANARIA

31/05/2019

Máster en Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria 2019-2020 -ULPGC

A la Universitat de Les Palmes de Gran Canària, comença el període de preinscripció per al Màster en Sanitat Animal i Seguretat Alimentària, curs 2019/2020, que s'imparteix a l'Institut Universitari de Sanitat Animal i Seguretat Alimentària.

DATA DE PREINSCRIPCIÓ: Del 14 de juny al 02 de juliol 2019

Per realitzar la preinscripció:

https://www2.ulpgc.es/index.php?pagina=pop&ver=preinsmaster

 

Aquest Màster en Sanitat Animal i Seguretat Alimentària persegueix la formació contínua i especialitzada en el camp de la Sanitat dels animals domèstics i silvestres, alhora que aprofundir en els avenços en Seguretat Alimentària, incloent alguns avenços en tecnologia alimentària.

L'objectiu principal d'aquest Màster resideix a aconseguir, que el postgraduat abast coneixements teòrics i pràctics avançats que li permetin apropar-se a més, i millors possibilitats d'inserció laboral en l'àmbit professional públic i / o privat. És un màster amb perfil multidisciplinari que a més, permet configurar, si l'estudiant així ho desitja, les bases sòlides d'un futur investigador i l'inici d'un doctorat en estar enllaçat amb el Doctorat en Sanitat Animal i Seguretat Alimentària. La tutorització i les pràctiques externes especialitzades conformen un dels punts més forts d'aquest Màster.

Per ampliar informació en www.iusa.eu o descarregar el fullet informatiu del Màster