Proposta vídeo per conscienciar a la ciutadania de la importància mesures d'higiene

07/09/2020

Des del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya i els quatre col·legis, volem seguir contribuint a la gestió de la pandèmia declarada arran del Covid-19. Els veterinaris som professionals sanitaris i som essencials, com va quedar demostrat durant el confinament, i ara volem ser exemplars. 

Tenim la intenció de fer un vídeo per conscienciar a la ciutadania de la importància de respectar les mesures d’higiene i distanciament i omplir les xarxes socials amb les imatges de tots i totes. Ens agradaria que hi participés tot el col·lectiu: veterinari de camp, clínic, d’escorxador, d’inspeccions, de laboratori...

Us animem a que ens envieu fotografies al vostre lloc de treball, fent alguna d’aquestes accions:

  • Guardant la distància entre persones: entre el personal veterinari i els clients o entre els mateixos veterinaris (a la granja, a la clínica, als escorxadors...).
  • Amb la mascareta ben col·locada: cobrint completament el nas i la boca.
  • Rentant-vos les mans amb gel hidroalcohòlic o amb aigua i sabó.

Nosaltres editarem les imatges rebudes ​(en seleccionarem el màxim nombre possible) i us farem arribar el vídeo per a què el pugueu compartir, reenviar, visualitzar...

És una manera de subratllar la rellevància de seguir aquestes pautes i de ser un exemple.

 

Important: 

  • S’ha d'evitar l’aparició de menors als vídeos atès que la Llei de Protecció de Dades és restrictiva en aquests temes.
  • Amb la participació i l’enviament d’imatges, les persones que apareixen autoritzen la difusió d’aquest vídeo a les plataformes digitals, com les xarxes socials, amb l’objectiu de conscienciar sobre les pautes d’higiene i distanciament.  
 

Requeriments tècnics: 

  • Els arxius poden ser en blanc i negre i en color.
  • El format ha de ser horitzontal.
  • La resolució ha de ser de 640 x 360 píxels (com a mínim).
 
Desitgem que aquesta proposta us sembli interessant i us animem a participar. Podeu enviar les vostres imatges a l’A/e colvetgi@covgi.cat fins el 21 de setembre del 2020.

Gràcies per la vostra col·laboració.