PROMOCIÓ DE LA SALUT

22/11/2019

Benvolgut/da col·legiat/da,

Des de 2014 l’organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, DIPSALUT, va promoure un projecte interdisciplinari en l‘àmbit de la Promoció de la Salut amb l’objectiu d’apoderar els/les professionals sanitaris i sanitàries de la província de Girona en aquest àmbit.

Els objectius específics d'aquest projecte, en el qual col·laborem els Col·legis Professionals de Farmàcia, Infermeria, Medicina, Psicologia i Veterinària de la província de Girona, són els de promoure aquelles actituds envers l’adquisició d’hàbits i comportaments saludables, l’actualització de coneixements i la millora de les habilitats en Promoció de la Salut dels/de les col·legiats/des.

En aquest marc, hem elaborat una petita enquesta per tal de conèixer quins temes resulten més interessants pels nostres col·legiats i quines accions han de ser prioritàries.

La informació obtinguda d’aquesta enquesta contribuirà a establir futurs plans d’acció en Promoció de la Salut, tant des dels propis col·legis professionals com des d’un punt de vista multidisciplinari, i vehicular noves estratègies de difusió, apoderament dels/de les professionals i establiment de xarxes entre els diferents actius per a la Promoció de la Salut.

És per això que agraïm per avançat la vostra atenció i us demanem que considereu la

importància de la vostra col·laboració.

Podeu accedir a l'enquesta mitjançant el següent enllaç: https://forms.gle/vBPagpB6X86R9avn7  

 

Atentament,

 

Professionals per la Promoció de la Salut de Girona.

Girona, 22 de novembre de 2019.