"LA MEVA MASCOTA"

01/06/2020

VII concurs de fotografia

T’invitem a participar al 7è concurs de fotografia “La Meva Mascota”

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, amb la participació dels Col·legis Oficials De Veterinaris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, organitza el VII Concurs de Fotografia “La Meva Mascota”.El tema únic del concurs de fotografia són els animals de companyia i està obert a tothom a partir de 16 anys. Gos, gat, conill, lloro, fura, cavall, peixos... tots són candidats. Sorprèn-nos!

Les imatges rebudes optaran a les dues categories existents: la foto més original i la foto més bonica. Cada participant només podrà presentar una fotografia, que optarà a qualsevol de les dues categories. Tria bé!

A més, aquest any augmentem el valor econòmic dels premis. El primer premi està remunerat en 1000 euros, per a les dues categories. L’accèssit, si n’hi ha, està valorat en 500 euros.

Com hi pots participar?

Les fotografies s’han d’enviar en format digital a través d’aquest formulari web. S’han de presentar en format JPEG i a una resolució mínima de 5 megapíxels, equivalent a 1920 x 2824 píxels. I poden ser en color o en blanc i negre. 

El termini de presentació de les imatges és de l’1 de maig al 30 de juny del 2020!

Aquí pots consultar les bases del concurs

 

Us animem a activar la vostra creativitat i inspiració. Molta sort!!