L’ACTE DE LA VETERINÀRIA CATALANA

09/04/2018

AMB MOTIU DEL CONGRÉS MUNDIAL DE VETERINÀRIA QUE SE CELEBRARÀ A BARCELONA

Benvolguts companys i companyes:

Com ja sabreu, el pròxim mes de maig se celebrarà a Barcelona el Congrés Mundial de Veterinària que organitza la World Veterinary Association (WVA). És el primer cop que aquest important esdeveniment es farà a casa nostra i el Consell de Col·legis Veterinaris  de Catalunya vol celebrar aquesta fita organitzant un acte dissabte 5 de maig a la capital catalana, concretament a El Born Centre de Cultura i Memòria (antic Mercat del Born), un espai emblemàtic situat al cor de la ciutat.

Des del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya convidem a tots els veterinaris col·legiats dels quatre Col·legis catalans a què assisteixin a aquest esdeveniment que vol tenir un to lúdic i que és també una oportunitat per visualitzar la veterinària catalana en el context d’un esdeveniment internacional de la nostra professió.   

L’assistència a aquest acte és gratuïta pels col·legiats. Cal que qui vulgui assistir ho comuniqui al seu Col·legi per telèfon o via mail fins al pròxim divendres 27 d’abril, ja que l’aforament de l’espai on se celebra l’esdeveniment és limitat.

A continuació, us detallem el programa previst:

DISSABTE, 5 DE MAIG DE 2018

El Born Centre de Cultura i Memòria  (Plaça Comercial, 12. 08003 Barcelona)

19:30 h.  Recepció dels assistents (imprescindible confirmació prèvia)

20:00 h.  Inici de l’acte. Benvinguda

20:10 h.  Actuació del mentalista David Baró, Premi Nacional de Mentalisme

21:00 h.  Inici del còctel-sopar

Ens agradaria comptar amb la vostra presència. Us esperem.

Atentament,

Josep Gómez Muro

President