FUNDACION VET+i

14/05/2019

XI Conferencia Anual: “Zoonosis, enfermedades emergentes y resistencias: El desafío de la Sanidad Animal “

La Fundación Vet + i ha anunciat que amplia el termini d'inscripció del seu XI Conferència Anual, que enguany se celebra sota el títol 'Zoonosis, malalties emergents i resistències: El desafiament de la Sanitat Animal' i que segons ha comunicat l'organització, ja compta amb més de 200 inscrits. Davant l'interès suscitat, la fundació ha decidit ampliar el termini de manera que els interessats que no s'hagin registrat, podran fer-ho fins el 22 de maig de el 2019.

Aquest any, la conferència serà presentada per Joaquín Goyache, primer rector veterinari de la Universitat Complutense de Madrid, i per Santiago d'Andrés, president de la Fundació Vet+ i.

La trobada, que tindrà lloc el 30 de maig, té l'objectiu, en aquesta ocasió, d'establir l'impacte de les malalties emergent, incloses les zoonosis, a nivell mundial tant per a les persones com per als animals. En aquest sentit, els participants posaran èmfasi en les eines de vigilància, prevenció i control, incloses aquelles que s'estan desenvolupant, i la innovació en aquest camp.