FEDERACIO DE VETERINARIS D'EUROPA I MSD ANIMAL HEALTH

08/03/2019

Enquesta sobre el futur de la Veterinària d'àmbit europeu

La FVE i MSD Animal Health han preparat una enquesta que ajudarà a definir i millorar la situació del col·lectiu veterinari a Europa en els propers anys. Si encara no hi has participat, estàs a temps fins a l’11 de març.

La Federació de Veterinaris d'Europa (FVE) i MSD Animal Health han preparat l'enquesta VetSurvey 2018 amb l'objectiu de mostrar i definir el futur de la professió a nivell europeu. L'enquesta es tanca el dilluns 11 de març, per la qual cosa encara queden uns dies per ajudar a donar-li forma a la professió a tot Europa.

L’opinió dels veterinaris i veterinàries servirà per conèixer la situació real dels professionals i per millorar les condicions de treball. La professió evoluciona a passos de gegant i precisa de la tasca individual de cada un per escriure un futur global brillant en què la societat sigui conscient de la dedicació diària per preservar la sanitat dels animals, els éssers humans i el medi ambient. El futur de la veterinària depèn dels veterinaris, del treball diari, la dedicació, la investigació i la capacitat de millora constant.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és avaluar exhaustivament aspectes d'importància capital per als veterinaris i les veterinàries, i elaborar estadístiques sobre demografia, mercat laboral i indicadors financers que permetin comprendre la situació actual de la professió per desenvolupar les accions que ajudin a millorar la pràctica diària.

 

Accedeix aquí a l'enquesta