ENQUESTA PER ESTUDI - UAB

06/06/2018

El Diclofenac i altres medicaments antiinflamatoris no esteroides (ketoprofeno, carprofeno, flunixina) en aus carronyeres de la Península Iberica.

 

 Benvolgut Veterinari, 

Li escrivim en nom del Departament de Medicina i Cirurgia Animal, Universitat Autònoma de Barcelona i del Raptor Center de la Universitat de Minnesota, als Estats Units.

La Fundació "Morris Animal Foundation", dels Estats Units, ens ha concedit un projecte per investigar els riscos i la presència del diclofenac i altres antiinflamatoris en els voltors de la Península Ibèrica (Espanya i Portugal). La referència del projecte és "D16ZO-046: Diclofenac and Other Non-steroidal Anti-inflammatory Drugs (ketoprofén, carprofen, flunixin) in Avian Scavengers in the Iberian Peninsula". Ens posem en contacte amb vostè per demanar-li participar en el nostre estudi sobre les preferències d'ús i resultats dels fàrmacs antiinflamatoris, específicament AINEs. El nostre equip de recerca està portant a terme una anàlisi de risc i aquesta enquesta té la finalitat de recopilar informació crítica sobre l'ús d'alguns medicaments antiinflamatoris. Ha estat seleccionat a través de l'organització veterinària a la qual pertany perquè la seva experiència amb els AINEs a la regió que treballa serà informació molt valuosa per comprendre l'ús d'aquests fàrmacs a Espanya.

La participació en aquesta enquesta és voluntària i tractarem la seva participació en aquest estudi amb absoluta confidencialitat. La seva decisió de participar o no en l'enquesta no afectarà les seves actuals o futures relacions amb la Universitat Autònoma de Barcelona. Si vostè decideix participar, pot saltar-se qualsevol pregunta que no vulgui contestar. També pot interrompre l'enquesta en qualsevol moment.

Els investigadors que duen a terme aquest estudi som els Dr. Ignasi Marco i la Dra. Irene Bueno Padilla. Si té preguntes, l'animem a posar-se en contacte amb nosaltres:  Dr. Ignasi Marco a Ignasi.Marco@uab.cat o 935813445, o Dra. Irene Bueno Padilla a Bueno004@umn.edu o + 1-612-810- 0314.

Sàpiga que les seves respostes de l'enquesta es mantindran confidencials. Qualsevol informe que elaborem, no inclourà cap informació que permeti identificar els diferents enquestats.

Per accedir a l'enquesta en línia, si us plau feu clic al següent enllaç: https://umn.qualtrics.com/jfe/form/SV_5u24dodHshQrgUd

Si vostè prefereix una enquesta en paper, pot sol·licitar una posant-se en contacte amb: Dr. Ignasi Marco a Ignasi.Marco@uab.cat o 935813445.

Moltes gràcies pel seu temps i la seva participació. 

Ignasi Marco & Irene Bueno Padilla