EL COL·LEGI DE VETERINARIS DE GIRONA NOMENA BERNAT SERDÀ PRESIDENT D'HONOR DE LA INSTITUCIÓ

11/11/2019

El Col·legi de Veterinaris de Girona nomena Bernat Serdà, president d’honor de la institució

El Col·legi de Veterinaris de Girona va dur a terme, el dia 8 de novembre, l’acte de nomenament del Sr. Bernat Serdà com a president d’honor del Col·legi, en reconeixement de la seva trajectòria com a president del 2002 al 2019. És el segon president d’honor en la història de la institució.

L’acte va ser inaugurat per l’actual president del Col·legi, el Sr. Ramón Cedó, seguit per un parlament de l’alcaldessa de Girona, la Sra. Marta Madrenas, que va destacar la rellevància social dels col·legis professionals. El Sr. Serdà, acompanyat per la seva família, va fer un repàs de la seva trajectòria al capdavant de la institució i va agrair el seu nomenament. L’acte va ser clausurat pel vicepresident del Consejo General de Colegios Veterinarios, el Sr. Luis Alberto García

El nomenament va reunir una setantena de persones, entre les quals podem destacar la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Mariàngela Vilallonga; la presidenta del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, Cori Escoda; el subdirector general de Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Xifra; el president de l’Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya, Josep Llupià i diversos membres de la junta de l’Acadèmia, així com els presidents dels Col·legis de Tarragona, Lleida i Barcelona.