CURS DE FORMACIÓ VETERINARIS HABILITATS BOVÍ

02/03/2018

Aquestes son les instruccions per inscriure-us al curs d’Actualització sobre la Tuberculosi Bovina.

Els veterinaris col·legiats a Girona teniu la subvenció total del preu de la taxa de 32€, una vegada us hagueu inscrit al curs com indica al correu, despres a nosaltres ens envieu també el comprovant del pagament i us farem un abonament al numero de compte on us passem els rebuts de quota de col·legiat.

 

Des del Servei de Prevenció en Salut Animal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació s’ha programat el curs d’Actualització sobre la Tuberculosi Bovina. Que és farà el proper 27 de Febrer de 2018 a Vic, adjuntem programa. Un cop omplert aquest curs amb els inscrits hi ha una altra convocatòria pel 15 de març de 2018 en el mateix lloc. Un cop estiguin plens els dos grups es farà llista d’espera.

Per poder-vos inscriure al curs, heu d’omplir i signar electrònicament el full d’inscripció al curs, adjuntant DNI i tarja sanitària i el justificant del pagament de la taxa del curs i enviar-la per correu electrònic a ccagraria.manresa@gencat.cat . Es confirmarà per correu electrònic que esteu degudament inscrits i en quina data fareu el curs.

Tota la informació la trobareu al programa adjunt,  la taxa és de 32 € al compte del BBVA ES56 0182 4143 2102 0182 9192. Posant el vostre nom i cognoms + tuberculosi