CONVOCATÒRIA DE VACUNACIÓ PER A PROFESSIONALS PRIORITZATS

10/02/2021

El Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, en representació dels quatre Col·legis catalans, ha treballat per considerar els veterinaris personal sanitari prioritari i a partir del dia 9 de febrer, podeu començar a vacunar-vos, en aquest cas amb la vacuna d'Oxford/AstraZeneca.

Aquesta és la tercera vacuna que entra en funcionament i forma part de la campanya de vacunació. De moment, està destinada als professionals sanitaris de segona línia i personal essencial.

Podeu consultar els punts de vacuncació desplegats per tot Catalunya i les instruccions corresponents a l’enllaç següent: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/professionals/convocatoria/?cvp#bloc3

No obstant, la convocatòria genera una sèrie de dubtes i preguntes que, de moment, no tenen resposta per part del Departament de Salut. 

  • Quina previsió de vacunació tenim els veterinaris de més de 55 anys? 
  • Hi ha previsió de vacunació per als auxiliars de veterinària? 
  • Qui marca el protocol i l’ordre? 

Aquesta informació està en procés d'arribar als diversos CAPs.

Actualment, seguint les indicacions que trobareu en el link Convocatòria de vacunació per a professionals prioritzats i, si compliu els requisits establerts, us podreu vacunar.

En cas d’incidències, podeu contactar-nos a l’adreça electrònica colvetgi@covgi.cat

 

Des del Col·legi, us mantindrem informats a mesura que anem tenint resposta a aquestes i a altres preguntes.