Convocatòria BIB (BIOINFORMÀTICS BARCELONA)

21/05/2020

EASI-Genomics per a projectes relacionats amb la COVID-19

Davant l’actual crisi de Covid-19, EASI-Genomics convida la comunitat científica a sol·licitar l'accés amb propostes relacionades amb l'epidèmia COVID-19 per un pressupost total de 0,5 milions d'euros.

Aquesta convocatòria extraordinària EASI-Genòmica es centrarà en recollir mostres d’individus menors de 50 anys, sense morbiditat evident subjacent abans de la infecció, i en un genoma sencer (de curta i / o de llarga lectura), un exoma sencer i una seqüenciació de RNA de pacients humans de poblacions de baix risc amb formes greus d’infecció per SARS-Cov-2 que han patit adversitats, reaccions o resultats fatals.

EASI-Genomics (European Advanced Infrastructure for Innovative Genomics) és una iniciativa finançada per H2020 que donarà suport a més de 150 projectes per un pressupost total de 6 milions d'euros durant els propers 4 anys.

Els interessats en la convocatòria poden enviar propostes per a projectes relacionats amb COVID-19 a través del lloc web EASI-Genomics fins al 30 de juny de 2020. Les propostes seran avaluades per a la qualitat científica, la viabilitat i l'impacte. Les propostes seran ateses de forma confidencial.

Per a més informació podeu accedir al següent ENLLAÇ

 

Bioinformatics Barcelona (BIB)

Ph. +34 637 85 69 02

c/ Sant Antoni Mª Claret 171, 08041, Barcelona