CONFERÈNCIA AVHIC - 30 MAIG

23/05/2019

Percepció i realitat dels riscos de seguretat alimentària: la influencia dels mitjans de comunicació

L’objectiu d’aquesta conferència és reflexionar amb els participants sobre temes relacionats amb els aliments i l’alimentació que a causa de la seva difusió en els mitjans de comunicació poden acabar generant pors/sospites/alarmes que no estan sempre justificades i que poden derivar en conductes contraproduents.

Es farà especial èmfasi en els “mites” alimentaris que s’han anat generant al llarg dels temps i en les percepcions de la seguretat alimentaria per part dels consumidors.

Ponent:

Dra. M. Carmen Vidal Carou, catedràtica de Nutrició i Bromatologia. Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia, del Campus de l’Alimentació. Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. Universitat de Barcelona.

 

Lloc de realització:

Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona (COVGi) C/ Cor de Maria, 10 ent. 3 17002 – Girona

Data i horari: dijous 30 de maig de 2019 a les 18.00h.

Assistència gratuïta pels socis i col·legiats amb inscripció prèvia al web www.avhic.com.

Preu pels no socis: 10€. La inscripció i el pagament es faran a través de la web d’AVHIC. www.avhic.com.

Preferència d’inscripció per als socis d’AVHIC i els col·legiats veterinaris. La conferència s’impartirà en castellà.