CONFERÈNCIA AL COVGi - RESPONSABILITAT PROFESSIONAL VETERINÀRIA I GESTIÓ D'IMPAGATS

08/11/2019

El dimecres 20 de novembre a les 20.30h, tindrà lloc al Col·legi de Veterinaris de Girona, una conferència sobre “RESPONSABILITAT PROFESSIONAL VETERINÀRIA I GESTIÓ D’IMPAGATS”.

El debat permetrà examinar els tipus de responsabilitats del veterinari que actua en l’exercici de la seva professió, determinar quina potestat té el Col·legi en el procediment administratiu i com pot actuar el veterinari en cas de litigi.

La ponència tractarà també la reclamació de deutes i permetrà definir els aspectes a tenir en compte, els terminis per a la prescripció dels deutes, els requisits per reclamar i les accions que han d’efectuar-se per reclamar un impagament.

Hi participarà la Sra. Anna Valdé i Via, advocada col·legiada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona amb àmplia experiència professional en assumptes de Dret Civil; professora associada a la Universitat de Girona des de l’any 2012; professora en el Màster d’Accés a l’Advocacia des de l’any 2008 a l’antiga Escola de Pràctica Jurídica; advocada del Col·legi de Veterinaris de Girona.

 

Us convidem a tots a assistir a la conferència.

Cal confirmar assistència al 972 20 00 62 o colvetgi@covgi.cat

 

 

 

 

 

 

 

Anubis vigila la balança en què es pesaven els cors dels difunts durant el Judici d'Osiris