COMUNICACIÓ DE PRESCRIPCIONS GTR

21/12/2018

En relació a la comunicació de prescripcions veterinàries a partir del 2 de gener de 2019, comunicar-vos que ja està habilitat el mòdul a l'aplicació GTR dins de l'apartat de gestió sanitària.

Els usuaris que ja estiguin donats d'alta, perquè ja ho estaven abans o perquè aquests dies ja se'ls ha comunicat que han estat donats d'alta ja poden accedir-hi i veure-ho.

Fins al 2/1/19 no es podran comunicar dades perquè les validacions del sistema impedirien la seva càrrega (prescripcions a partir de 2/1 i data gravació igual o posterior a data de prescripció)

Respecte a l'alta d'usuaris, informar-vos que la Unitat corresponent va revisant i tramitant les sol·licituds i va informant als usuaris per correu electrònic quan els dona d'alta o quan s'han de resoldre deficiències. 

També us adjunto el fitxer estandar, que es pot descarregar de l'aplicació i on, per facilitar la gravació, hem incorporat els formats a les capceleres.

Així mateix, us comunico que hem creat un apartat a la pàgina web del Departament de resistències antimicrobianes i dins d'aquest, un de comunicació de prescripcions (aquest últim ara també està en "destacats". En aquest apartat anirem incorporant tota la informació respecte a aquest tema.