AVHIC - 25 ANYS AMB LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA I EL COSUMIDOR

08/10/2018

JORNADES DIVENDRES 26 OCT. 2018

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) és una entitat que té per objecte aplegar tècnics especialitzats en els àmbits de la higiene i tecnologia alimentàries, salut pública i medi ambient.

Com que enguany fa 25 anys de la nostra fundació, hem pensat que la millor manera de celebrar-ho és organitzar aquesta jornada, amb l’objectiu de trobar-nos per compartir experiències i actualitzar coneixements. 

 

Programa

Presentació i moderació: Sra. Tana Collados. Periodista de TV3, especialista en cuina i alimentació.

09:00 - 09:15 h Acreditació.

09:15 - 09:30 h Presentació Jornada. Sr. Jordi Gisbert. President d’AVHIC.

09:30 - 10:15 h Conferència inaugural: Seguretat alimentaria: el perill de desfer el camí. Dr. José Miguel Mulet. Llicenciat en Química i Doctor en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de València.

10:15 - 11:30 h Taula rodona 1: Seguretat alimentària i percepció de salut. Sr. Julio Basulto. Dietista-Nutricionista. Docent en diferents institucions. Conferenciant i autor de diverses publicacions. “Etiquetatge d’aliments i la seva incidència en la salut pública”. Dra. Laura Arranz. Doctora en Alimentació i Nutrició. Professora associada en el Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la UB. Dr. José Miguel Mulet. Llicenciat en Química i Doctor en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de València.

11:30 - 12:00 h Pausa cafè.

12:00 - 13:15 h Taula rodona 2: Els resultats de les inspeccions han de ser públics? Sra. Neus Vidal. Periodista d’investigació i politòloga especialitzada en lleis de transparència i accés a la informació pública. “El dret d’accés a la informació pública: transparència alimentària pels ciutadans”. Sra. Mercè Almirall. Llicenciada en Veterinària. Tècnica de Salut de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Sra. Raquel Arrebola. Llicenciada en Ciències Biològiques. Directora de Qualitat Establiments Viena. Ponent pendent de confirmació.

13:15 - 13:45 h Conferència: Xarxes socials i Seguretat alimentària. Sra. Gemma Trigueros. Llicenciada en Veterinària. Coordinadora d’alimentació de l’OCU.

13:45 - 14:00 h Cloenda. Ponent pendent de confirmació.Sra. Carme Chacón Vilanueva. Subdirectora de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut. Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

EL COL·LEGI DE VETERINARIS DE GIRONA SUBVENCIONARÀ EL 50% DEL PREU ALS COL·LEGIATS DE GIRONA. 

Us heu d'inscriure a la Jornada previament, i enviar-nos el comprovant d'inscripció pagada.