-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Recull notícies>
- AVHIC - 25 ANYS AMB LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA I EL COSUMIDOR
AVHIC - 25 ANYS AMB LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA I EL COSUMIDOR
JORNADES DIVENDRES 26 OCT. 2018
L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) és una entitat que té per objecte aplegar tècnics especialitzats en els àmbits de la higiene i tecnologia alimentàries, salut pública i medi ambient.
Com que enguany fa 25 anys de la nostra fundació, hem pensat que la millor manera de celebrar-ho és organitzar aquesta jornada, amb l’objectiu de trobar-nos per compartir experiències i actualitzar coneixements.
Programa
Presentació i moderació: Sra. Tana Collados. Periodista de TV3, especialista en cuina i alimentació.
09:00 - 09:15 h Acreditació.
09:15 - 09:30 h Presentació Jornada. Sr. Jordi Gisbert. President d’AVHIC.
09:30 - 10:15 h Conferència inaugural: Seguretat alimentaria: el perill de desfer el camí. Dr. José Miguel Mulet. Llicenciat en Química i Doctor en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de València.
10:15 - 11:30 h Taula rodona 1: Seguretat alimentària i percepció de salut. Sr. Julio Basulto. Dietista-Nutricionista. Docent en diferents institucions. Conferenciant i autor de diverses publicacions. “Etiquetatge d’aliments i la seva incidència en la salut pública”. Dra. Laura Arranz. Doctora en Alimentació i Nutrició. Professora associada en el Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la UB. Dr. José Miguel Mulet. Llicenciat en Química i Doctor en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de València.
11:30 - 12:00 h Pausa cafè.
12:00 - 13:15 h Taula rodona 2: Els resultats de les inspeccions han de ser públics? Sra. Neus Vidal. Periodista d’investigació i politòloga especialitzada en lleis de transparència i accés a la informació pública. “El dret d’accés a la informació pública: transparència alimentària pels ciutadans”. Sra. Mercè Almirall. Llicenciada en Veterinària. Tècnica de Salut de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Sra. Raquel Arrebola. Llicenciada en Ciències Biològiques. Directora de Qualitat Establiments Viena. Ponent pendent de confirmació.
13:15 - 13:45 h Conferència: Xarxes socials i Seguretat alimentària. Sra. Gemma Trigueros. Llicenciada en Veterinària. Coordinadora d’alimentació de l’OCU.
13:45 - 14:00 h Cloenda. Ponent pendent de confirmació.Sra. Carme Chacón Vilanueva. Subdirectora de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut. Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
EL COL·LEGI DE VETERINARIS DE GIRONA SUBVENCIONARÀ EL 50% DEL PREU ALS COL·LEGIATS DE GIRONA.
Us heu d'inscriure a la Jornada previament, i enviar-nos el comprovant d'inscripció pagada.
Informació addicional