Reserva sala

El Col·legi de Veterinaris de Girona obre les portes als col·legiats perquè pugin efectuar reunions de treball, entrevistes o presentacions de treballs personals a les seves instal·lacions.

Tots els col·legiats i col·legiades poden demanar fer ús dels espais de la seu per a qüestions relacionades amb la professió (reunions de treball, conferències, trobades de grup, etc.) de forma gratuïta.

La seu de Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona incorpora una Sala d'Actes i un espai annex per realitzar tot tipus de reunions, congressos i qualsevol altra mena d'activitats.

Per al públic en general, posem a disposició les nostres instal·lacions, serveis i canals de comunicació per tal d’organitzar tot tipus de xerrades informatives, ponències, cursos o jornades de promoció de productes.

El Col·legi s’encarrega que la informació arribi per diferents vies a tots els veterinaris, tant abans com després de l’activitat.

Consulteu el dossier adjunt per a més informació i si voleu reservar una sala, podeu fer la inscripció a través del formulari de contacte.

 

Equips que s'utilitzaran:*