II Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària (BSA2020): Covid-19 i Seguretat Alimentària

online

La crisi provocada per la SARS-CoV-2 està repercutint a tots els nivells. Tot i que no existeixen evidències científiques que els aliments puguin transmetre el virus aquesta crisi ha tingut un gran impacte en el sector alimentari.
 
El BSA està impulsat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) i les empreses Bioser i ITRAM Higiene.
 
En aquesta sessió virtual comptarem amb la presència d'experts com José Juan Rodríguez, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la UAB, Elena Beltran responsable de R + D de Sant Dalmai i M. José Sardoy cap de Qualitat i Seguretat Alimentària de Plusfresc que ens expliquessin com s'han adaptat a aquest context i Carme Chacón, Subdirectora General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut de Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que ens aportarà la visió de l'administració.
 
A més ens complau informar-te que ja estem treballant en l'organització de la següent edició, de manera presencial, que tindrà lloc el 7 de juny de 2021 a al World Trade Center de Barcelona.

Informació addicional

  • 3 juny 2020 de 10:00h a 11:45h