TUMORS MÉS FREQÜENTS AL GAT: COM DIAGNOSTICAR-LOS I TRACTAR-LOS DE FORMA ADEQUADA - DEL 14/2 AL 22/3

Activitat acreditada per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries d'Aragó amb 1,8 crèdits (núm. exp. 02-0020-07/0231-A).

Com que cada vegada són més nombrosos els casos de pacients oncològics que s'atenen diàriament a la clínica veterinària, els cuidadors esperen per part de l'equip veterinari un cert grau d'experiència en el diagnòstic i el tractament del càncer. En general, els gats desenvolupen tumors amb menys freqüència que els gossos, però, quan els desenvolupen, és molt més probable que aquests siguin malignes i que causin malaltia greu. A més, el comportament biològic d'algunes de les neoplàsies malignes que sorgeixen al gat té un curs clínic aparentment diferent de les neoplàsies homòlogues canines, sumat a les respostes farmacològiques úniques del metabolisme del gat fan que l'oncologia felina presenti un desafiament addicional a la medicina veterinària.

A través dels seus quatre mòduls, aquest curs aprofundeix en l'estudi i la caracterització dels tumors més freqüents en l'espècie felina, incloent-hi les pautes a seguir en el seu diagnòstic, estadificació i tractament, així com les últimes actualitzacions terapèutiques. A més, s'hi inclouen casos clínics amb què poder aplicar conceptes de la teoria a la pràctica.

Informació addicional

  • 14 febrer 2023

    online | Demana la teva beca al colvetgi@covgi.cat