CURS DE GESTIÓ DE COLÒNIES FELINES

La problemàtica de les colònies de gats ve determinada pel creixement incontrolat de poblacions a la via pública. És una situació que, en els darrers anys, ha anat augmentant de forma considerable en molts indrets de Catalunya.

Es tracta d’un fenomen en creixement i amb efectes socials rellevants, ja que una part de la població ha adquirit una nova cultura més respectuosa amb els animals.

Cal tenir en compte, que els problemes ocasionats per la ubicació d’una colònia no són tant sols de convivència entre veïns, sinó també de salut pública i d’impacte medi ambiental, depenent de la seva ubicació i dimensió.

La formació, educació i comunicació són una eina indispensable per arribar als agents implicats en la gestió de les colònies. És imprescindible dotar les persones que alimenten els animals dels instruments i coneixements necessaris perquè puguin gestionar de manera correcta i autònoma les seves colònies.

Per aquestes raons, el Col·legi de Veterinaris de Girona ofereix el Curs de Gestió de colònies felines online, on l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament.

 

Si esteu interessats en realitzar el curs de gestió de colònies felines, ens heu d'enviar la vostra sol·licitud a l’adreça: secretaria@covgi.cat

 

Link a la informació del curs