CURS FORMATIU SOBRE L'ÚS PRUDENT D'ANTIBIÒTICS (2ª edició)

Us anunciem que el proper mes de juny tindrà lloc la segona edició del Curs de Formació sobre l’Ús Prudent d’Antibiòtics, que ha preparat i organitzat el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya amb el suport dels quatre Col·legis Oficials Veterinaris. 

Després del gran èxit d’assistència de la primera edició, s’ha valorat d’incloure nous continguts per donar continuïtat a la formació. Destaquem, d’una banda, la participació del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, (MAPA) i, d’altra banda, la ponència sobre l’ús prudent d’antibiòtics en animals de companyia.

En aquesta edició comptem amb:

  • 2 de juny, Inés Moreno, Veterinària, Cap d’àrea d’higiene ramadera de MAPA. “Les funcions del veterinari d'explotació en la gestió sanitària i de la producció”. 
  • 9 de juny, Carles Cristòfol, Farmacèutic, Director del servei d’anàlisi de fàrmacs de l’UAB. “Conceptes farmacològics per a la optimització de l'ús dels fàrmacs antibacterians”.
  • 16 de juny, Jordi Baliellas, Veterinari  GSP, Grup Sanejament porcí, de Lleida. “La bioseguretat en les granges pel control de les malalties”. 
  • 30 de juny, Salva Cervantes, Veterinari, propietari Clínica Felina Barcelona. “L’informe microbiològic (del cultiu a l’antibiograma) en animals de companyia”.

La inauguració d’aquesta edició va a càrrec de la Doctora en Veterinària i catedràtica en Sanitat Animal per la Universitat Autònoma de Barcelona, Mª. Dels Àngels Calvo.

El curs se celebrarà via zoom i uns dies abans rebreu l’enllaç per accedir a les ponències, que seran els dimecres de cada setmana del mes de juny (excepció del dimecres 23), de 17h a 18:30h i, una vegada més, serà gratuït pels col·legiats i col·legiades.

En adjunt trobareu un dossier amb més informació sobre cada una de les ponències i amb un breu resum de l’historial professional de cada un dels ponents.

La formació és una prioritat pel CCVC, ja que un dels nostres compromisos és contribuir a col·laborar i facilitar la feina del col·legiat i col·legiada. El nostre objectiu és que les trobades siguin el màxim d'interactives i participatives. Per això, en finalitzar cada una de les ponències, podreu adreçar-vos al ponent (obrint els micròfons o a través del xat) per expressar les preguntes o consultes que tingueu.

En finalitzar el curs, us farem arribar una enquesta, ja que ens interessa conèixer la vostra opinió. El vostre feedback ens serà molt útil per preparar les properes formacions i esbrinar sobre quins temes us agradaria aprofundir.

 

  • 30 juny 2021 de 17:00h a 18:30h

    online | Gratuït