Traspàs - 10/02/22 BARCELONA

Es traspassa centre veterinari per raons de salut. Es troba a Barcelona zona Horta Guinardó, amb 15 anys a ple funcionament, una cartera consolidada de clients i ingressos demostrables i molt bones valoracions a Google.

Es tracta d´un centre d´uns 70 metres quadrats, amb continuïtat en el lloguer assegurada, que consta de tenda, sala de espera, sala de consulta, quiròfan, ecògraf, màquines d´hemograma, bioquímiques i hormones de RAL que donen resultats excel·lents a preus immillorables, equip d’anestèsia, generador d´oxigen, mesurador de pressió arterial, aparell dental d’ultrasò microscopi, taula hidràulica, material quirúrgic, etc. Tot el material està com nou i molt cuidat.

Ideal per un veterinari@ que busqui treballar al seu aire amb un ambient tranquil i alegre de feina i compatibilitzar-ho amb la seva vida familiar.

Es tracta d´un centre molt cuidat, net i ordenat, que dona feina a 1 a 2 veterinaris segons l´horari que es vulgui fer i 1 atv.

Persones interessades, poseu-vos en contacte amb Tatiana al mail gestionesveterinarias@gmail.com o bé al telèfon 678 40 10 87