Oferta - 20/05/21

Busquem Veterinari/a per ocupar plaça de titular en HOSPITAL 24H a Palafrugell, estem fent la construcció de un nou Centre de 1500 m2  amb  Servei de TAC, Fisioteràpia-Rehabilitació, Endoscòpies, Rx, Ecografies, Oftalmologia, Traumatologia, Oncologia, Exòtics....

Si tens un mínim de 2 anys d'experiència, facilitat del treball en equip, bona base en Medicina Interna (també valorem coneixements i formació en Neurologia i/o Exòtics) i vols fer un creixement en la teva carrera professional  t'oferim la formació  a càrrec de l'empresa i l'oportunitat de treballar en equip de 18 persones en un Centre molt ben equipat. Treball en torns de dilluns a divendres de  6 hores (matí o tarda) i un torn setmanal de 9h . Treball  1/3 dissabtes. No-Guàrdies directes, retens a repartir amb la resta dels titulars. Salari brut 2200 Euros/mes 12 pagues + complements per retent. Habitatge gratuït durant el primer any.

Concerta una entrevista enviant el teu currículum  a  lluis.turet@bravavet.com    t'explicarem el nostre projecte i nosaltres escoltarem quines son les teves motivacions.

Garantim total confidencialitat en el procés de selecció.