Oferta -18/05/22 VETERINARI/A CLÍNIC A MOIÀ

Sóm una clínica veterinària de Moià que busquem veterinari. De moment seria per cobrir una baixa maternal però amb possiblitat de contracte indefinit. Estem buscant una persona que independentment dels coneixements, encaixi amb l'equip, amb bona disposició per treballar i energia. Sóm un equip molt ben avingut. La feina consistiria en fer clínica de petits animals, cirurgies, medicina general. També, en menor proporció, treballem amb grans animals, principalment sanejament vacú a la zona del Bages i Moianès. A la clínica disposem de laboratori complet, radiografies, ecografies, dues consultes i quiròfan. També oferim servei d'urgències els caps de setmana. Són urgències localitzables i es paguen tan hi hagi visites com si no. 
La persona que contractem faria horari intensiu de matins o tardes (mitja jornada) i un cap de setmana de cada 3 estaria localitzable per urgències. 
Sóm conscients que la clínica pot ser molt demandant i per això intentem adaptar-nos a les necessitats de cadascú per poder fer compatible feina i vida personal de la millor manera possible. El sou és negociable en funció de l'experiència i les aptituds.  
Per més informació podeu contactar-nos a través del correu: centreveterinarimoia@gmail.com o bé trucar-nos al telèfon 606300393/628899080. També podeu visitar la nostra pàgina web per tenir una visió general de l'empresa: https://www.animalsmoia.vet/